За време вашара не морате да плаћате паркинг

У ова три дана, док траје вашар, два бесплатна паркинга биће заузета, један због забавног парка на старој аутобуској, а на другом, иза „Таша” су постављене вашарске тезге. Смањен број паркинг места ће довести до већег притиска на јавна, а што се тиче Паркинг службе, у ова три дана вашара, 12, 13. и 14. јула, она неће радити контролу наплате паркирања.

То значи да свако ко стане на прописно обележено место за паркирање може ту остати током целог дана и не мора послати поруку. Свако ко не буде платио паркинг неће бити санкционисан и неће му бити издата наплата целодневног паркирања. У случају да неко ипак пошаље поруку за плаћање паркинга, она ће бити наплаћена, што нам је и потврдио директор овог предузећа Далибор Марковић.

− Сервиси ће остати да функционишу зато што је требало много раније јавити отказивање сервиса. Онај ко пусти поруку, порука ће бити наплаћена, али зато апелујемо и кажемо, пошто смо ту одлуку донели данас, паркинг служба неће радити контролу наплате паркирања − појашњава Марковић.

Оно што је битно напоменути, јесте да ће паук служба радити и сва непрописно паркирана возила ће бити санкционисана на законски прописан начин.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 − 1 =