За сада „Боље цене” само у ДИС-у

Након што су трговци, произвођачи и представници државе постигли споразум о смањењу маржи, од данас су снижене и цене одређених производа у продавницама. Како је раније најављено, од данас ће јефтинији бити млеко, јогурт, сир бели кришка, јабуке, кромпир, тестенина, пилеће месо (труп), салама у омоту, безалкохолни напици, кафа, храна за бебе, шампон за бебе, купка за бебе, дечије пелене, шампон за одрасле, купка за одрасле, тоалет папир, хигијенски улошци, детерџент за прање судова и детерџент за прање веша.

Када је реч о Алексинцу, међу компанијама које су подржале ову акцију јесте и ДИС, па је на рафовима у овом објекту на двадесетак  основних производа за исхрану, хигијену и кућну хемију постављена ознака „Боља цена” и ти производи се продају по нижим ценама до краја године.

Да је ово појефтињење изазвало интересовање међу Алексинчанима, сведочи и јутрошња гужва испред овог локала у центру града, а и брза распродаја првих количина најтраженијих артикала, као што су пилеће месо и паризер. Међутим, како смо незванично сазнали нове количине треба да пристигну већ у току преподнева.

На полицама се по нижим ценама, између осталог, нашао пилећи паризер чија је редовна цена 399,99 динара, а који од данас кошта 259,99 динара, млеко уместо 109,99 од данас се продаје за 95,99 динара, детерџент за посуђе је уместо 129,99 динара, 69,99 динара. Јефтинији је и то за 40 динара сок од јабуке и кошта 80 динара, кромпир је појефтинио са 99,99 на 59,99 динара, а кафа 100 грама са 139,99 на 89,99 динара. Литар шампона за косу уместо 118,99 сада стаје 79,99 динара.

Међу компанијама које су подржале ову акцију је ДТЛ са свим својим чланицама, али обиласком ових објеката у Алексинцу и Житковцу, односно „Златног трага” и „Леон дисконта”, нисмо приметили ознаке„Боља цена”. Како смо незванично сазнали од запослених, они још увек немају информацију да ли ће и када код њих бити артикала по сниженим ценама.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + twenty =