Велико интересовање за консултације са хирургом

Данас и сутра у Поликлиници „Maxx Medic” одржавају се две бесплатне консултације са хирурзима.

Данас послеподне заинтересовани грађани могу да дођу на консултације са општим хирургом око корективне хирургије, а консултације обавља др Бобана Милојковић.

− Разлог мог доласка и боравка овде је anti-aging, то јест естетска медицина и ми смо препознали да у Алексинцу има доста клијената, како жена тако и мушкараца, који су заинтересовани за овај вид улепшавања. Данас имамо акцију из те anti-aging медицине у смислу ботокса и хијалурона, когнити, различитих корекција, блефаропластике, то јест операције капака и уклањања промена ласером без реза и без ожиљка − рекла је др Милојковић и додала да ће због повећаног интересовања поново доћи већ следеће недеље и 16 децембра такође ће боравити у овој поликлиници.

У наставку акције, сутра преподне Поликлиника „Maxx Medic” организује бесплатне прегледе и консултације хирурга у вези са променама на кожи. Од 8 сати и 30 минута па до 12 сати и 30 минута прегледе ће обављати др Здравко Хабе.

Пацијенти могу да закажу преглед путем бројева 018/4101-400, 060/410-1402 или да само дођу у поликлинику која се налази у улици 7. јула број 14.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × five =