Вечерас почиње „Четвртком у Вожду”  

У дворишту алексиначке Основне школе „Вожд Карађорђе” вечерас ће бити весело, јер ученике ове школе, а и њихове родитеље и наставнике очекује један занимљив програм.

Од ове школске године Вождовци и пријатељи организују „Четвртком у Вожду”, програм који ће бити одржаван сваког четвртка, а овај први биће у знаку поетско-музичке вечери.

Како је најављено на плакату, током ове вечери наступиће Паки, Бата и Цвекла, односно Милош Паовић, Бата Мајкић и Игор Цветковић.

Иначе, овај програм је настао пре неколико година, изведен је десетак пута до сада, а шта га чини појаснио нам је један од актера Милош Паовић.

− Њега чине песме које су један специфичан избор поезије за децу, пре свега шаљиве и едукативне, и чине га композиције песама за децу које су некада биле велики хитови. Неке се још увек слушају, а неке смо успели да вратимо после неколико деценија на сцену. Реакција клинаца је феноменална. Ми ужвамо у том концерту и у том рецитовању, а колико смо приметили и деца − појашњава Милош Паовић.

Паовић додаје да се нада доброј атмосфери и лепом дружењу чији почетак је заказан за вечерас од 19 часова у школи „Вожд Карађорђе”.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =