Вечерас финале јуниора, сутра финиш пионира

Синоћ, друге вечери Великог летњег турнира у малом фудбалу „Палилулац 3” за млађе селекције, на стадиону за мале спортове Младост (Таш) одиграно је 11 утакмица и постигнуто 66 голова, у просеку шест по мечу. Највише погодака, по 10, било је на утакмицама Индијанци – Црни витезови 9:1 и Доктори Стинг – Борови, такође 9:1.

Ево синоћних резултата – пионири: Вукови – Индијанци 2:0, Доктори – Вукови 2:0, Индијанци – Црни витезови 9:1, Дрим тим –Индијанци 4:0, Црни витезови – Вукови 0:6, Доктори – Индијанци 5:3, Дрим тим – Црни витезови 6:1. У категорији јуниора одигране су четири утакмице: Палилула – Лепотани 4:0, Доктори Стинг – Борови 9:1, Палилула – Борови 9:0, Доктори Стинг – Типстери 2:2.

Турнир се наставља вечерас у 18 сати када ће екипе пионира играти утакмице 5. кола, а сат времена касније играће се полуфинале и финале у конкуренцији јуниора. Међу јуниорима на табели води Палилула са 12 бодова, а следе Лепотани са шест, Типстери са пет и Доктори Стинг са четири бода.

Велики летњи турнир у малом фудбалу „Палилулац 3” завршава се у суботу (27. јун) одигравањем полуфиналних и финалне утакмице у конкуренцији пионира. После финала биће проглашени резултати у обе категорије и додељене бројне награде и признања. Прва утакмица почиње у 19 часова.

Турнир, иначе, организује Фудбалски клуб Палилула из Алексинца у сарадњи са Спортско-рекреативним центром Алексинац (СРЦА) и другим спонзорима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

6 + 3 =