Ухапшени пљачкаши кућа

Алексиначка полиција ухапсила је двојицу младића због разбојништва и два покушаја крађе. Ухапшени су шеснаестогодишњак из околине Алексинца и седамнаестогодишњак из Алексинца за које се сумња да су у ноћи између 9. и 10. фебруара опљачкали кућу у којој живи осамдесетседмогодишња старица.

Како се наводи у полицијском саопштењу, они су у кућу ушли кроз обијена балконска врата, а затим су уз употребу физичке силе и претње од старице украли мобилни телефон, четири телевизора, накит, две кутије са алатом и две бушилице. Процењује се да је вредност украдених ствари око 240 хиљада динара.
Сумња се да су двојица младића исте ноћи покушала да опљачкају још две куће. У једној су обили помоћни објекат и прозор спаваће собе, а у другој су покушали да обију балконска врата. Из ових кућа ништа није украдено, наводи се у полицијском саопштењу.

Украдени предмети пронађени су код разбојника приликом хапшења и враћени власници. Осумњичени су уз кривичну пријаву приведени тужиоцу за малолетнике Вишег јавног тужилаштва у Нишу, стоји у саопштењу.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

10 − 6 =