У потрази за новим глумцима

У оквиру Градског позоришта „Театар 91”, синоћ је званично почела Школица глуме која је у млађој и старијој групи окупила 34 полазника.

Како је речено на првом радном договору, заједно са водитељима школе, Алексом Токићем и Предрагом Барјактаровићем, малишани ће припремити две представе – прва, као јавни час, биће приказана у јануару, после божићних празника, а друга, завршна, када полазници добијају дипломе, планирана је за крај маја наредне године.

Milena Rašić‒ Интересовање полазника за Школицу глуме је на нивоу претходних година, а које ће представе бити на репертоару зависиће од више фактора, почев од састава група и њихове бројности, па до тога колико ће полазници бити присутни на пробама. Школицу глуме организујемо петнаестак година и увек се трудимо да изнедримо нове глумце, младе и талентоване људе који би остали у позоришту ‒ каже директорка „Театра 91”, Милена Рашић. 

‒ Један од наших циљева је свакако и да малишани заволе ‘даске које живот значе’ и позориште уопште, да себи створе једну слободнију комуникацију са другим људима, да се на лакши начин социјализују и привикну на живот који их чека ‒ закључила је наша саговорница.

Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =