У пешачкој зони: Опозиција делила пропагандни материјал

Алексиначки општински одбори неколико странака које себе називају патриотски блок, Нови ДСС, Српска странка Заветници, Српски покрет Двери и Покрет обнове Краљевине Србије, данас су у центру Алексинца организовали поделу пропагандног материјала којим се позивају грађани у име партија које представљају за сутрашње национално окупљане у Београду, како се наводи за одбрану Косова и Метохије.

У дељеном пропагандном материјалу још се и поручује: Не Француско-немачком споразуму, Не капитуалцији и Није на продају. Један од локалних лидера опозиције који је био на пулту је и Иван Димић из Нове Демократске странке Србије који је и актуелни одборник у СО Алексинац. Ево шта је он казао у изјави за наш медиј. 

‒ Ми смо ту данас да испред наших странака које чине патриотски блок, а то су Нови ДС, ПОКС, Заветници и Двери, покажемо прво наше јединство, а да онда позовемо све друге грађане да се уједине, не око ових странака, него око идеја да се сачува држава Србија и да се спречи потпуна капитулација на коју се ова власт увелико спрема. У ствари већ је и спроводи. Наравно, кријући то од свих грађана Србије користећи своје медије и објашњавајући нешто што се заиста не може објаснити – поручио је Димић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 2 =