У кабинету председника: Пријем за рукометашице и успешне ученице

Председник општине Алексинац Далибор Радичевиће је данас у свом кабинету организовао два пријема поводом постигутих успеха ученица алексиначке Основне школе „Љупче Николић” и пласмана у виши ранг такмичења женског Рукометног клуба Алексинац.

Гости у јутарњим сатима председника Радичевића биле су ученице Лена Стефановић и Олга Зуровац, предвођене њиховим предметним наставником Александром Ристићем. Оне су, поред других резултата недавно биле врло успешне на Републичком такмичењу из физике. Лена је освојила прво, а Олга друго место.

Како је званично објављено на сајту Општине Алексинац, председник Радичевић је истакао: „Ово је прилика да се најуспешнијима изрази захвалност на промоцији и школе и општине, али и да се чују њихови ставови и жеље. Локална самоуправа и у наредном периоду трудиће се да обезбеди што боље услове за рад, квалитетан и савремен процес наставе”. Исти извор наводи да је пријему присуствовао и координатор Канцеларије за младе, Александар Миленковић.

Тачно у подне, гости локалне самоуправе биле су играчице и руководство женског Рукометног клуба Алексинац, које су нове чланице Супер Б лиге, пошто су у плеј-офу то право избориле победама у двомечу против Зајечарки.

Честитајући на успеху, први човек алексиначке локалне самоуправе Радичевић се захвалио гостима на томе што су успешно репрезентовали и саму општину и град, пошто спортски колектив носи назив Алексинац. Он је подсетио да се клуб вратио на позицију где је некада и био, али то не умањује успех садашње генерације. Председник је пожелео рукометашицама и вођству клуба да остану у овом рангу такмичења, приметивши да је екипа млада и перспективна.

Председник клуба Дејан Павловић се захвалио на лепим речима од стране председника и упознао домаћина са тим да у наредној такмичарској сезони екипу очекују велики изазови, јер ће им противнице бити са подручја Београда и Војводине, али и из великих градова као што је Ваљево.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =