У граду: Слика која нас брине

Бахатост, незнање или мамурлук. Било како да се окарактерише ова појава, коју смо jуче у преподневним часовима видели у Алексинцу, указаје нам на то да ће још много воде протећи Моравицом када ћемо прихватити мото: „Не чини другима што не желиш себиˮ.

Ево питања које би требало да постави власник светлијег аута, колеги који је тамније возило овако „успешноˮ паркирао, мада је и оно можда погрешно. Да ли је право питање зашто није видео беле линије, или зашто је желео да буде паркиран што ближе улазу у зграду?

Зашто причамо о овоме? Имајући у виду мали простор између возила, да је возач сивог аутомобила касније паркиран од белог, вероватно би било право умеће да напусти свог љубимца са точковима. Остаје нада да ће бели аутомобил раније отићи са паркинга, и тако избећи евентуално било какву врсту расправе. Не ваља нову годину започети непријатностима, а од особе која овако паркира свој аутомобил, вероватно се може очекивати свашта.

Ми очекујемо да је ова слика већ постала давна прошлост, а ова наша бележница само приказ тога, на шта смо све спремни због своје бахатости, незнања или мамурлука. Било шта да је у питању, није похвално.

Још је гора помисао та да, ако је његов мото, стани где ти је згодно и удри бригу на весеље. Изгледа, као да је то био и мотив возача десно паркираног возила који је такође „узјахаоˮ белу линију, без већег и конкретнијег разлога.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

15 − seven =