Туча, два прекида и бод као кућа

У склопу седмог кола Регионалне лиге – Север, футсалери Клуба малог фудбала Брђанка из Алексинца играли су нерешено у Мајданпеку против Минерса – 5:5.

На полувремену је било 3:1 за домаћи тим. Међутим, у другом делу утакмице Алексинчани су направили преoкрет, и минут пре краја успели да стигну до егала, и тако освоје велики бод. Меч је био динамичан и пун набоја, на самом почетку десила се туча, у два наврата дошло је до прекида… Ипак, делиоци правде на овој утакмици, Александар Минић и Срђан Анђелковић, успели су да све конце овог узбудљивог меча задрже у својим рукама и приведу га крају без већих инцидената.

Ово је била последња утакмица у јесењем делу првенства. Брђанка је освојила треће место са 13 бодова, а јесењи шампион је Тимок из Зајечара са 21 бодом.

Фотографије: КМФ Брђанка


МИНЕРС – БРЂАНКА 5:5 (3:1)

Хала спортова, Мајданпек. Гледалаца: 150. Судије: Александар Минић (Књажевац), Срђан Анђелковић (Бор). Стрелци: 0:1 Арсић у 3, 1:1 (аутогол) Пендо у 9, 2:1 Стошић у 18, 3:1 Поповић у 20, 4:1 Поповић у 22, 5:1 Цанић у 26, 5:2 Ђорђевић у 29, 5:3 Пендо у 31, 5:4 Стојановић у 35, 5:5 Гојковић у 39. минуту. Жути картони: Алексовски, Петровић, тренер Анђелковић (Минерс), Ђорђевић, Милошевић (Брђанка). Црвени картони: Петровић у 13, Поповић у 23. минуту (Минерс).

МИНЕРС: ЗАРИЋ, АЛЕКСОВСКИ, ПОПОВИЋ, ЈОВАНОВИЋ, СТОШИЋ,Новаковић, Радовановић, Цанић, Лазаревић, Кораћ, Петровић, Гаврић, Маринкановић.

БРЂАНКА: ШУЋУР, ПЕНДО, ГОЈКОВИЋ, АРСИЋ, ЂОРЂЕВИЋ, Голубовић, Милошевић, Николић, Стојановић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

14 + 20 =