Sutra otvaranje parka u okviru projekta “Mladi su zakon”

Nakon gotovo tri meseca priprema i volonterskog rada, sutra u 17 časova svečano će biti otvoren park u Ulici Maksima Gorkog, koji su dobijenim sredstvima u sklopu projekta „Svi u park“ opremili članovi Omladinskog kluba Aleksinac. Otvaranje će pored brojnih gostiju uveličati i lokalni bend „Brbljive mačke“, a organizatori pozivaju sve građane da prisustvuju ovom događaju, ali i da se uključe u rad kluba.park foto

– Sa ponosom mogu da kažem da smo do sada uspešno završili veliki broj aktivnosti koje su bile potrebne da jedan ovakav projekat bude realizovan. Neke od aktivnosti smo, nažalost, morali blagovremeno da otkažemo i pomerimo zbog lošeg vremena, pa smo najavljeni termin za otvaranje parka pomerili za 12. maj. Danas nas očekuje još nekoliko aktivnosti, a to su uglavnom najzabavnije aktivnosti u jednom volonterskom projektu, kao što su farbanje i finalno sređivanje pre samog otvaranja parka – ističe za Radio Aleksinac koodinator projekta Dušan Momčilović.

Projekat „Svi u park“ podržali su Resurs centar Proaktiv Niš kroz program „Mladi su zakon“, Ministarstvo omladine i sporta i lokalna samouprava.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + four =