Странка слободе и правде у Алексинцу незадовољна радом директора Техничке школе

Општински одбор Странке слободе и правде у Алексинцу у данашњем страначком саопштењу упућеном нашој редакцији коментарише образовање у граду. У изнетом ставу, који је потписао заменик председника ОО ССП Славољуб Благојевић – Блашко, ова политичка групација даје пример како наводно кадар СНС-а уништава образовање у Алексинцу.

Као пример за ову тврдњу алексиначки ССП наводи директора Техничке школе „Прота Стеван Димитријевићˮ, Драгана Петковића за кога кажу да је кадар СНС-а и прелетач из ДСС-а, и да је наводно укинуо веома тражени профил-занимање, возач моторних возила(категорија Ц).

„Наиме, циљ кадра СНС је био гашење ауто школе и овог профила, како би се камион марке ВОЛВО, због стајања на плацу,где је зарастао у коров, за шта имамо доказе, исти обезвредио и након тога продао у бесцење својим јатацима из СНСˮ ‒ стоји поред осталог у послатом допису.

Општински одбор ССП, односно потписник саопштења Благојевић, професор у пензији и некадашњи директор ове школе, у достављеном допису упозорава јавност о наводним намерама да се отуђи поменуто возило.

„Постоји основана сумња да је дотични директор техничке школе, испланирао криминалну радњу, на шта упозоравамо јавност општине Алексинац. Ово је велика срамота за школу и општину Алексинац, јер камион марке ВОЛВО, нема нити једна ауто школа ,за обуку возача у Србијиˮ, стоји на крају дописа послатог електронском поштом на адресу наше редакције.

Један коментар

  1. Када профили људи као што је овај са слике кажу нешто, гледајте да урадите скроз супротно. Благо тој власти коме си ти опозиција.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =