Спортска опрема за младе који живе на селу

Млади нараштаји 18 месних заједница са територије општине Алексинац заслугом Општинске управе, односно Канцеларије за младе општине Алексинац, имаће прилику да се од наредне недеље активније баве рекреативним спортом.

Након што је из општинског буџета издвојено 380 хиљада динара, трочлана комисија је средином марта одлучила да у складу са финансијским могућностима, спортску опрему добије 18 месних заједница и након данашње поделе ваучера она ће се  тамо наћи најкасније до понедељка.

Столове за стони тенис добиле су месне заједнице Витковац, Горњи Љубеш, Краљево, Доња Пешчаница, Радевац, Породин, Вукања, Јаковље и Корман. Седам парова кошаркашких табли са обручима подељени су месним заједницама у Суботинцу, Дражевцу, Доњем Љубешу, Лоћики, Добрујевцу и Нозрини, док ће се головима за мали фудбал поновити месне заједнице Мозгово, Житковац и Рутевац.

Како се чуло приликом данашње поделе ваучера, на основу Јавног позива Општинске управе општине Алексинац – Канцеларије за младе за доделу спортске опреме месним заједницама првобитно се пријавило 27 месних заједница од којих је опрему добило 18. Према најавама из Општинске управе до краја године потрудиће се да обезбеде средства и да спортска опрема буде обезбеђена и за преостале 9 месне заједнице.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three + 3 =