Следеће године реконструкција електро постројења у Алексинцу

У делегација, која је пратила недавну посету потпредседника владе Републике Србије и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, био је и први човек „Електропривреде Србијеˮ Милорад Грчић, који је најавио неколико значајних инвестиција које ће допринети бољем снабдевањем потрошача струјом.

 

Председник општине Алексинац Ненад Станковић, који је био учесник разговора, потврдио нам је да је за овдашњу локалну самоуправу веома важно било присуство двојице директора државних јавних предузећа, „Путева Србијеˮ и „Електропривреде Србијеˮ. Станковић каже да је директор Грчић најавио инвестиције вредне око милијарду и по динара у ремонт електо постројења, трафо-станице и мреже у нашој општини.

‒ Што се тиче разговора који смо имали са директором „Електропривредеˮ, добра вест за нас су планови које „Електропривредаˮ има и који су већ у реализацији и који треба да на заиста озбиљан начин ремонтују енергетска постројења на подручју општине Алексинац, што ће битно побољшати квалитет струје коју користимо – закључује Станковић, на основу разговора који је имао приликом недавне посете.

Наш саговорник се слаже са оценама првог човека „Електропривредеˮ да ће реконструкција омогућити бољи напон и повећати капацитет, што је веома значајно за будуће инвеститоре у привреди, па и оне који су велики потрошачи. Ови радови почеће следеће године, али у разговорима није речено докле ће да трају.

Грчић је имао веома интезивне разговоре и са грађанима који су изнели многобројне примедбе када је у питању снабдевање електричном енергијом.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × one =