Шанса за младе таленте

Клуб малог фудбала „Алексинац 2015” из Алексинца, члан Треће футсал лиге – Исток,упутио је позив дечацима узраста од 15 до 19 година који су заинтересовани за учешће у новом фудбалском такмичењу намењеном младим фудбалерима до 19 година. Позив је објављен на официјелној фејсбук и инстаграм страници клуба.

Leonardo Matic
Леонардо Матић

– Заинтересовани млади фудбалери треба да се јаве у инбокс и оставе своје податке: име и презиме, датум и годину рођења, адресу и број телефона за контакт. Након пријаве добиће више информација. Уколико буде довољно заинтересованих формираћемо млађу селекцију која би могла да се укључи у такмичење на нивоу Фудбалског савеза Региона источне Србије – каже за наш портал Леонардо Матић, председник КМФ „Алексинац 2015”.

Иначе, ФС РИС би ускоро требало да донесе одлуку о систему сталних такмичења за селекцију У-19 у наредној такмичарској сезони. Формат такмичења,број екипа и датум почетка надметања знаће се након завршетка пријављивања екипа. Сигурни учесници такмичења су клубови малог фудбала „Винтерспорт” и „Калча” из Ниша и „Врање” из Врања, чланови Прве футсал лиге Србије. Победник такмичења са победницима из осталих региона учествоваће у плејофу за титулу првака Србије.

Одлуку о формирању такмичења за млађе селекције донела је Футсал комисија Фудбалског савеза Србије.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × one =