FK Rudar 2

„Рудари“ лако до плена, катастрофа Тешичана

Јуче и прекјуче одигране су утакмице ванредног, осмог кола Окружне фудбалске лиге.

На Градском стадиону у Алексинцу, фудбалери ОФК Рутевца играли нерешено 3:3 против лидера првенства, Дољевца, иако су први део меча решили су своју корист са 2:0. Играчи домаћег тима незадовољни суђењем негодовали су после утакмице, па је судија Љубисав Анђелковић из Мерошине црвени картон показао Брзаковићу, а жути Петровићу.

На свом стадиону на Алексиначком Руднику, Рудар Алпос је у одличној фудбалској представи у потпуности надвисио ривала, екипу Радничког из Чапљинца, и сасвим заслужено славио са 3:1. Ово је четврти тријумф „рудара” у актуелном шампионату.

У Сврљигу Палилула из Алексинца поражена је од Сврљига са 4:0, док је Слога из Кормана у Доњем Душнику узела цео плен, пошто је победила Елид са 2:3.

На гостовању у Батушинцу, фудбалери Јастрепца из Тешице доживели су праву катастрофу – од екипе Младости поражени су чак са 8:0!

Ево и осталих резултата:
Русна: Победа – Расовача 3:0,
у Тасковићима: Тасковићи – Борац из Азбреснице, такође 3:0,
у Заплањској Топоници: Моравац – Раднички из Кочана 2:2. и
у Баличевцу: Баличевац – Моравац из Чечине 4:3.

После овог кола на челу табеле су Младост и Дољевац са по 20 бодова. Када је реч о клубовима са подручја алексиначке општине, пласман је следећи: Рудар Алпос је на шестом месту са 14 бодова, осму, девету и десету позицију заузимају ОФК Рутевац, Слога и Палилула са по 12 бодова, а Јастребац је на 13. месту са девет бодова.


ОФК РУТЕВАЦ – ДОЉЕВАЦ 3:3 (2:0)

ОФК Рутевац (архива)

Градски стадион у Алексинцу. Судија: Љубисав Анђелковић (Мерошина). Стрелци: 1:0 Славнић у 33, 2:0 Рајковић у 44, 2:1 Николић у 47, 3:1 Ловренчић у 74, 3:2 Кастратовић у 76, 3:3 Стаменковић у 80. минуту. Жути картони: Брзаковић, Петровић (ОФК Рутевац), Николић (Дољевац), Црвени картон: Брзаковић (ОФК Рутевац) у 90. минуту.

ofkrutevac1908ОФК РУТЕВАЦ: Петровић, Станковић (од 83. Лазић), Ђорђевић, Радојковић, Славнић, Брзаковић, Милошевић, Ловренчић, Арсић, Рајковић, Денић.

ДОЉЕВАЦ: М. Марковић, Н. Марковић, И.Ћеримановић, Филиповић, Јовановић, Станковић, Петковић (од 77. Стаменковић), Николић, Кастратовић, Томић, О. Ћеримановић (од 46. Танић).


РУДАР АЛПОС – РАДНИЧКИ (Чап.) 3:1 (1:1)

RudarAlpos
ФК Рудар Алпос (архива)

Стадион Рудара на Алексиначком Руднику. Судија: Александар Јовановић (Белотинац). Стрелци: 0:1 М. Стаменковић у 29, 1:1 Голубовић у 31, 2:1 Радивојевић у 73, 3:1 Радивојевић у 76. минуту. Жути картони: Николић (Рудар Алпос), Пешић (Раднички).

РУДАР АЛПОС: Цветков, П. Ђорђевић, Радуловић, Николић, Стојановић, Голубовић (од 83. Милошевић), Јовановић, Стојменовић, Марковић, А. Земљак, Радивојевић.

РАДНИЧКИ: Ђорић, Пешић, Цветковић, М. Стаменковић, Стојковић, Илић, Н. Стаменковић, Димитријевић (од 37. Алексић), Марковић, Ђорђевић (од 89. Станимировић), Караџић.

 


Насловна фотографија из архиве.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 4 =