Реми Напретка, нова победа Мораве уз чуда Пејчиновића

У суботу и јуче одигране су утакмице 13. кола Зоне Центар.

Јучерашњи меч између фудбалера ОФК Напретка и Јединства из Горњег Матејевца, који је одигран на Градском стадиону у Алексинцу, завршен је најнепопуларнијим резултатом – 0:0. Меч је био узбудљив и оштар, било је прилика и за домаћу екипу и за госте, али не и голова.

Наш други зонаш, Морава из Житковца, опет је пријатно изненадила своје поклонике. На гостовању у Малошишту Житковчани у са 1:0 победили истоимену екипу. После сијасет шанси на обе стране, гол вредан три бода постигао је капитен Мораве Слободан Јанковић у 60. минуту.

Јунак утакмице је свакако голманчина  Мораве Милош Пејчиновић који је одбранио два пенала.

Ево и осталих резултата најпре екипа из Ниша:

ОФК Синђелић – Делијски вис 3:1, и
Алуминијум – Цар Константин 1:1.

Ражањ: Буковик – Младост (Медошевац) 0:0,
Батушинац: Младост – ОФК Ниш 0:0,
Јелашница: Рудар – Пуковац 2:1, и
Орљане: Орљане – Наша крила (Белотинац) 2:2.

После овог кола дошло је до рокаде на челу табеле. ОФК Синђелић је сада на првом месту са 33 бода, а други је Цар Константин са бодом мање. Што се алексиначких екипа тиче, ОФК Напредак је тренутно на петом месту са 21 бодом, колико имају Пуковац на шестом, и Младост из Батушинца на седмом месту. Морава је на 11. позицији са 14 бодова, колико имају и Наша крила на 12. месту.

Фотографије са утакмице Малошиште – Морава: Михајло Илић


ОФК НАПРЕДАК – ЈЕДИНСТВО (ГМ) 0:0

Градски стадион, Алексинац. Гледалаца: око 150. Судија: Александар Бошковић (Ниш). Жути картони: Зека, М. Земљак (ОФК Напредак), Милошевић, Симић, Јеремић (Јединство).

ОФК НАПРЕДАК: Чудић, Станковић, Нешић, Н. Цандер, Поповић, Н. Стојановић (од 65. Гојковић), Зека, Лазић (од 29. М. Земљак), Арсић, Миљковић (од 46. Р. Стојановић), Младеновић (од 46. Чабрић).

ЈЕДИНСТВО: Пејчић, Љубисављевић, Михајло Цојић, Милошевић, Милан Цојић, Станковић, Листеш, Симић, Раимовић, Јеремић, Цветковић.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 2 =