Радевчани меркају шампионску титулу

Фудбалери општинског лигаша Полета из Радевца интензиво се припремају за старт новог првенства у коме ће, како каже председник клуба Драгољуб Миљковић, јуришати на прво место и директан пласман у виши ранг.

‒ Минуло првенство завршили смо на другом месту са четири бода разлике у односу на првопласирану екипу ОФК Рутевца. Имали смо амбиције да будемо шампиони, али је неколико неочекиваних киксева утицало на крајњи пласман. Истини за вољу, прижељкивали смо бараж па да као другопласирана екипа уђемо у виши ранг, међутим због мањег броја тимова у лиги бараж је изостао ‒ каже председник Миљковић и додаје: ‒ Са неким појачањима у летњем прелазном року и уз повећано ангажовање свих у клубу, дакле и играча и чланова управе, верујемо да у новом шампионату можемо да стигнемо до првог места и да се директно пласирамо у Окружну лигу Нишавског округа.

По Миљковићевим речима, припреме су почеле раније него иначе како би екипа достигла пуну форму пред сам старт шампионата. Радевчани су до сада одиграли четири припремне утакмице – две против Ратара из Горње Пешчанице и по једну са алексиначким ОФК Напретком 1929 и Слогом из Кормана. Забележили су три пораза и један реми, јуче су са 4:2 победили Напредак 2012 из Крушја, а сутра ће од 17 сати и 30 минута у Тешици одмерити снаге са Јастрепцем.


Фрка у Слоги

Екипу Полета до сада су напустила тројица играча: Бојан Михајловић је отишао у Вукашиновац, Лазар Стефановић у Напредак 2012 из Крушја, а Стефан Златановић Фрка је постао нови члан Слоге из Кормана.


 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × three =