Радевчани и Корманци уписали нове тројке

У 14. колу Окружне фудбалске лиге алексиначки представници, Полет из Радевца и Слога из Кормана, уписали су на свој конто по три нова бода, док је Јастребац из Тешице био слободан.

Полет је у Рожини, лако и убедљиво, са 0:3 победио тим Наисуса. Два гола постигао је Вељко Маринковић, а један Миљан Радојковић.

У дербију зачеља у Чечини Слога је са 1:2 славила против Моравца. Гол за Моравац дао је Станковић, док су за Корманце стрелци били Алекса Ђорђевић и Стевановић.

Остали резултати:

Шарлинац: Топлица – Моравац (ЗТ) 3:0,
Азбресница: Борац – Тасковићи 4:1,
Русна: Победа – Рад 4:2,
Баличевац: Баличевац – Раднички (К) 1:1, и
Балајинац: Земљорадник – Слога (Ј) 8:2.

Коло пре краја титулу јесењег шампиона Окружне лиге освојио је Земљорадник из Балајинца са 32 бода. На другом и трећем месту са по 28 бодова су Полет и Борац, четврти је Јастребац са 26 бодова… Слога из Кормана скочила за једно место и сада је на 13. позицији са 11 бодова, колико има и Моравац (ЗТ) на 12. месту.


МОРАВАЦ (Ч) – СЛОГА (К) 1:2 (1:0)

Игралиште у Чечини. Судија: Марко Марковић (Ниш) Стрелци: 1:0 Алексић у 15, 1:1 А. Ђорђевић у 58, 1:2 Стевановић у 80. минуту. Жути картони: Станковић (Моравац), Л. Стојковић (Слога).

МОРАВАЦ (Ч): Крстић, Пејчић, Милојковић, Антић, Јовановић, Николић, Алексић (од 51. Ђ. Ђорђевић), Станковић, Димитријевић, Ангеловски, Стојковић (од 74. Радовановић).

СЛОГА (К): Недељковић, Димитријевић (од 69. Ј. Стојковић), Л. Стојковић, Д. Ђорђевић, Стевановић, А. Анђелковић, Стојиљковић, Војиновић, Рајковић, А. Ђорђевић, Јанаћковић.


Фотографије са утакмице Наисус – Полет: Милан Јовановић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 4 =