Прво бирају тренери, па судије…

Овог викенда крећу изборне активности у Фудбалском савезу општине (ФСО) који, да подсетимо, осим клубова са подручја алексиначке општине окупља и екипе са територија општина Ражањ и Сврљиг.

Према информацији коју смо добили од председника ФСО Милана Јовановића, сутра од 18 сати у просторијама Месне заједнице у Житковцу биће одржана изборна Скупштина Организације фудбалских тренера ФСО, а у недељу у исто време и на истом месту изборну Скупштину имаће и чланови Стручно-струковне организације судија ФСО.

Одржавање изборне Скупштине Фудбалског савеза општине планирано је за среду, 24. август, у сали Општинске скупштине у Алексинцу.

Иначе, Привремени орган Фудбалског савеза Региона источне Србије (ФС РИС) донео је недавно одлуку о терминима за одржавање изборних скупштина на свим нивоима региона. Према тој одлуци, организације судија и тренера у општинским савезима треба да одрже изборне скупштине од 1. до7. августа, на нивоу округа од 8. до 15. августа, док је скупштине обеју организација на нивоу ФС РИС планиране за 29. август.

Када је реч о општинским савезима, избори треба да се одрже од 8. до 26. августа, у окружним савезима од 29. августа до 15. септембра, док ће Скупштина ФС РИС бити одржана 3. октобра.

Насловна фотографија: Илустрација (Arhiva).

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two + six =