Провалници су долијали

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу и Алексинцу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Алексинцу, расветлили су три тешке крађе и пет тешких крађа у покушају. Они су ухапсили Ђ.Т.(2001) из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела, стоји у данашњем саопштењу Полицијске управе Ниш. 

Полиција ће, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Нишу, поднети кривичну пријаву против седамнаестогодишњака из Алексинца због постојања основа сумње да је извршио ова кривична дела.
 
Сумња се да су Ђ.Т. и седамнаестогодишњак у јулу и почетком августа ове године, искористивши одсуство власника обили три куће у околини Алексинца и из њих украли сребро, новац, казан, апарат за варење, агрегат и разни алат.
 
Полиција је пронашла део украдених ствари и оне ће бити враћене власницима, наводи се у наставку саопштења.
 
Такође, они се сумњиче да су у истом периоду покушали да обију једну трговинску радњу и сервис за поправку машина као и да су обили три куће у околини Алексинца, извршили преметачину, али ништа нису украли.  
 
По налогу Основног јавног тужилаштва у Алексинцу, Ђ.Т. је одређено задржавање до 48 часова након чега ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужилаштву.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + twenty =