Принцезе прошетале „Вождом”

Основна школа „Вожд Карађорђе” синоћ је на тренутак постала модна писта и присутне одвела у свет бајки, а све у склопу обележавања Вождове недеље.

Модна ревија под називом „Бајковити свет принцеза” оставила је без даха публику у препуној сали ове образовне установе, па су сви модели испраћени аплаузима и овацијама.

‒ Модну ревију је припремао Модни атеље, односно радионица Модни атеље која је почела са радом од септембра месеца. Ту смо Александра, која предаје ликовно, и ја дошле на идеју да бајку представимо и на неки други начин кроз моду у сарадњи са Жаном Голубовић, родитељем наше ученице. Израдили смо моделе и вечерас их представили ‒ рекла је овом приликом учитељица Драгана Димитријевић.

На импровизованој писти прошетало је укупно 18 ученица ове школе, носећи исто толико модела које је израдила Жана Голубовић заједно са целим тимом из школе који је радио на моделима да они изгледају што бајковитије.

Наравно, да би овај догађај изгледао као бајка, била је заслужна музика и песма коју је извела Мирјана Цветићанин у пратњи наставника музичког Милана Петковића.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × 3 =