Пријава против трактористе због угрожавања безбедности

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, по налогу надлежних тужилаштава, поднеће кривичне пријаве против двадесетчетворогодишњег и тридесетчетворогодишњег мушкарца, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело угрожавање безбедности јавног саобраћаја.

Такође, полиција ће и против педесетшестогодишњег возача трактора поднети кривичну пријаву због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја − стоји у јучерашњем саопштењу Полицијске управе у Нишу.

Ова лица су учествовала у две саобраћајне несреће од којих се једна догодила на подручју општине Алексинац, а друга у граду Нишу.

У незгоди, која се догодила прексиноћ у околини Алексинца, учествовали су „опел” који је возио тридесетчетворогодишњи возач и трактор са прикључним возилом којим је управљао педесетшестогодишњи мушкарац. Возач „опела” задобио је тешке телесне повреде, док су његов сувозач и возач трактора лакше повређени.

Како смо незванично сазнали наводно до удеса је дошло на регионалном путу према селу Дражевцу.

Овакви инциденти упозоравају да је неопходан опрез учесника у саобраћају нарочито у најкритичнијим деловима дана, јутарњи и вечерњи сати када је велики број возила у саобраћају, а међу њима и трактори са механизацијом због актуелне сезоне у пољопривреди.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × 1 =