Представа која се гледа више пута

Сат времена смеха одлика је позоришне представе „Ухваћен у мрежу”,  која је синоћ одиграна у мало измењеној поставци ансамбла Градског позоришта „Театар 91”.

Ова урнебесна комедија пре неколико година је постављена на овдашњој сцени, али због неколико измена у поставци доживела је поновну премијеру.

Представа је рађена по тексту Реја Кунија, а у режији Бранислава Недића коме обнова исте није била нимало једноставна.

− Са једне стране није једноставно обновити неку представу где је све већ задато, где су глумци који су глумили имали један задатак, имали читав процес од месец  и по или више дана. Са друге стране, постоји то неко знање које имамо о тој представи коју смо некада играли и са те стране могли смо неке ствари да исправимо и са новим глумцима и са старим. Тако да је ту негде пола пола, ја бих рекао. У сваком случају ово је изузретно добар ансамбл алексиначког позоришта које ја добро познајем и неки нови људи који су се ту појавили су врло лепо ушли у ту причу, тако да верујем да имамо једну изузетно добру представу која ће бити гледана и коју ће публика волети. Чак верујем да ће пожелети да је погледају и по неколико пута јер играју на радост, играју ту лепоту живљења која је данас ја мислим неопходна свима, да дође неко да се опусти, да ужива, да се насмеје и да задовољан изађе из позоришта− рекао је Недић.

„Ухваћен у мрежу”, као логичан наставак култне представе „Кидај од своје жене”, прати живот главног јунака, који већ осамнаест година живи двоструким животом, али на крају бива ухваћен у мрежу својих лажи. Заплет настаје када се млађи чланови његове две породице случајно упознају, не знајући да међу њима постоји много јача веза од оне коју претпостављају.

У представи играју Бојан Цветковић, Нинушка Стојановић, Срђан Стојадиновић, Јелена Томић, Предраг Миленковић, Бојана Костић и Душан Милосављевић.  

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 19 =