Прћиловица: Навијање за Србију уз фудбал под рефлекторима

Традиционални Ноћни турнир у малом фудбалу у Прћиловици, који је почео у петак, окупио је 15 екипа у две категорије – девет у категорији сениора и шест тимова у конкуренцији дечака. Екипе долазе из Радевца, Трњана, Бобовишта, Моравца, Алексинца и Прћиловице, с тим да има и тимова састављених од играча из више насеља.

− С обзиром на то да се истовремено одржава Европско првенство у фудбалу, договорили смо се да љубитељима фудбала омогућимо да прате поједине утакмице преко видео-бима. У недељу смо заједно гледали утакмицу наше репрезентације против Енглеске и, наравно, бурно навијали за Србију. – каже Милан Милосављевић, један од организатора турнира.

Синоћ су одигране четири утакмице – по две у категорији дечака од 12 до 15 година и сениора. У категорији дечака, тим Сплинтери је победио ФК Прћиловицу са 3:0, док су Цареви декласирали Шампионе са 7:0. У сениорској категорији, Малишани су савладали ФК Борац са 3:1, док су Клинци 33 тријумфовали против Дрим-тима са 5:2.

Вечерас се играју три меча: Прћиловица – Мали доктори, Доктори – Пиране и Полет – Малишани. Прва утакмица почиње у 21 сат.

Фотографије: Инстаграм Ноћни турнир Прћиловица

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − eleven =