Пораз на старту, у недељу долазе Борани

На старту првенства Прве лиге – Исток, рукометаши РК Алексинац играли су синоћ у Блацу против Јастрепца.

На полувремену је било 14:11 за Блачане, на крају 28:23.

-Мислим да су момци нереално ушли у утакмицу да ћемо лако изаћи  са екипом из Блаца која у својим редовима има пет врло искусних рукометаша, док остатак екипе чине млађи играчи. То их је заварало и буквално ништа није фукционисало, каже тренер РК Алексинац, Владан Стошић. – Имали смо малер пред утакмицу; наш први голман Стефан Благојевић је претходних дана добио ударац лоптом у око, оштећена му је рожњача и због тога није могао да брани на овој утакмици, тако да смо били само са једним голманом на голу. Ивановић је сам бранио 60 минута и он апсолутно није крив за такву ситуацију; голман, поготово млади, не може да има концентрацију толико времена. Осим можда једног или двојице играча, сви су заказали и да нико није приказао оно што тренирамо и оно што су приказали на тренинзима и пријатељским утакмицама, наглашава Стошић.

Прва прилика да се исправи оно што није ваљало на премијери је у недељу од 15.30 сати. Тада ће екипа Алексинца у овдашњој Хали спортова играти против Бора.

 

ЈАСТРЕБАЦ – АЛЕКСИНАЦ 28:23 (14:11)

Хала спортова Чика Душко Јовановић, Блаце. Гледалаца: 70. Судије: Никола Василијић (Ниш), Предраг Здравковић (Бојник). Седмерци: Јастребац 0, Алексинац  3 (2), Искључења: Јастребац 6, Алексинац 6 минута.

ЈАСТРЕБАЦ: Јовановић, Обрадовић, Хаџић, Милетић 8, Д. Хаџић 4, Степановић 10, Милошевић 2, Поповић, Козић, А. Хаџић 2, Јовић, Бошковић, Живковић, Јовановић, Милутиновић 2.

АЛЕКСИНАЦ: М. Ристић 1, Митић 1, Н. Ристић 3, Вељовић 4, Бојовић 4, Златковић 2, Тривунац 1, Недељковић, Стевановић 1, Ивановић, Цако 5, М. Стојановић 1, У. Стојановић, Н. Стојановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + eighteen =