Aleksinac

Популарне трговине стижу и у Алексинац

У Алексинцу данас и наредних дана биће отворенo неколико трговинских објекта у којима су продавци најавили значајна снижења. Са попустом моћи ће да се набави различита роба од патика до беле технике.

Данас је на углу улица Књаза Милоша и Војске Југославије отворен продајни објекат у коме се налази супермаркет алексиначке трговине „АС”, а на спрату продавница беле технике „Витез” из Врања. Врањски понуђач је најавио снижење на појединим артиклима и до 50 одсто.

Већ сутра, у петак, нова могућност за љубитеље шопинга. У алексиначкој пешачкој зони, односно у улици Књаза Милоша 66 свој продајни објекат свечано отвара београдски „Ђак”. На дан отварања па све до 28. јуна, ова трговина је спремила јединствену акцију за Алексинчане на којој могу да купе јефтиније за 20 одсто све производе који немају редовно снижење и 30 одсто на други необележен производ или чак 40 одсто на артикл обележен знаком %.

И то није све. Почетак следеће недеље биће у знаку отварања још једне продавнице спортске опреме. Београдска „Планета спорт” у понедељак ће свечано отворити врата купцима новоотворене продавнице у главној алексиначкој улици Књаза Милоша бр. 36. Само тог дана ова трговина купцима у Алексинцу одобрава попуст и до 40 одсто за куповину артикала из нове колекције светских брендова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × five =