Периодична обустава саобраћаја за Дан општине

Поводом обележавања Дана општине Алексинац, почетком наредне седмице, односно у периоду од 4. до 6. јуна, биће затворени за саобраћај поједини делови улица у самом граду.

У уторак, 4. јуна, у времену од 8 до 11 часова и 30 минута, за саобраћај ће бити затворен део улице Књаза Милоша, од раскрснице са улицом Момчила Поповића до раскрснице са улицом Тихомира Ђорђевића, односно део главне улице од Дома културе до зграде Општине.

Сутрадан, на сам Дан општине – 5. јуна, у времену од 6 до 15 часова биће затворен део улице Момчила Поповића од раскрснице са улицом 7. јули до раскрснице са улицом Душана Тривунца (између семафора) и део улице Књаза Милоша, од раскрснице са улицом Тихомира Ђорђевића до раскрснице са улицом Момчила Поповића.

У четвртак, 6. јуна, у времену од 8 до 13 часова и 30 минута, за саобраћај ће бити затворен део улице Момчила Поповића, од раскрснице са улицом Душана Тривунца до раскрснице са улицом Књаза Милоша, односно део улице у ширини платоа испред Дома културе.

Због затварања улица ради спровођења низа манифестација поводом обележавања Дана општине, обавештавају се грађани да у наведеном периоду уклоне своја возила која су паркирана у деловима улица у којима ће бити затворен саобраћај. Возила која у наведеном периоду остану паркирана у поменутим улицама биће уклоњена од стране Паркинг службе ЈКП „Комуналне услуге” Алексинац.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − ten =