Zlatan trag

Пензионери у куповину у суботу: Продавнице отворене у још два места

Уместо у недељу, каква била досадашња пракса, грађани старији од 65 година овог викенда у куповину ће моћи у суботу од 4 до 7 сати ујутру. Према одлуци кризног штаба, њима ће кретање бити дозвољено од 3 до 8 часова, наводи се на сајту Министарства трговине и туризма.

Овог викенда прилику да изађу у куповину имаће и пензионери из Трњана и Рутевца. У Трњану ће радити „Ривал”, а у Рутевцу „Супермаркети АС”.

У Алексинцу ће пензионерима бити на располагању неколико продавница, месара и апотека. Они ће моћи да пазаре у „Идеи”, „Златном трагу”, продавници „Swisslion”, свим објектима „Супермаркета АС” и „Ривала”, двема радњама „Бифтек” месаре и у државној апотеци „Арника”.
У Житковцу ће радити три продавнице, „Ривал”, „Супермаркети АС” и „Леон”, као и месара „Бифтек”.
Грађани старији од 65 година са територије општине, куповину ће још моћи да обаве у Тешици, где ће радити маркети „Ас” и „Ривал” и месара „Бифтек”.

У „Супермаркетима АС”, како најављују, и овог викенда наставиће са бесплатном поделом хлеба грађанима старијим од 65 година у свим објектима на територији општине.

Поред пензионера, прилику да током викенда напусте своје домове имаће и власници паса. Они ће љубимце моћи да прошетају у суботу од 23 часа до 1 после поноћи, а у недељу од 8 сати ујутру до 10 и од 23 до 1 час.

За остале грађане забрана кретања биће на снази од суботе од 13 часова до понедељка у пет сати ујутру.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × three =