Ова непажња на Златибору може скупо да вас кошта

Ових месеци могли смо у штампи да читамо о високим ценама на елитним српским дестинацијама у које спада и Златибор. На друштвеним мрежама делиле су се фотографије рачуна из кафића и ресторана које су неки медији окарактерисали као „брутално високимˮ. И то није једини проблем, када су у питању високи трошкови који вас могу задесити ако боравите на овој планини.

Наш суграђанин и читалац Бранимир Забуновић желећи да скрене пажњу Алексинчанима, који путују и бораве на овој дестинацији, да не дођу у ситуацију у којој је он био и која га је коштала 25.000 динара, испричао нам је занимљиво искуство.

Он је свој ауто паркирао на површини која је била прекривена снегом и за време вејавице. По налогу комуналне инспекције то је био прекршај, јер је овај наш суграђанин непрописно паркирао моторно возило на тротоару који није обележен за паркирање, што је супротно Одлуци о комуналном уређењу у општини Чајетина.

Господин Забуновић не негира законитост одлуке и платиће казну. Он сматра да у оваквом стању коловоза и тротора није могао јасно да види сигнализацију која би указивала на прекршај и да је висина одређене казне непримерена и више је у функцији зараде.

По његовим речима, мотиви због којих се са документима и фотографијама, обратио нашој редакцији је да упозори наше читаоце и своје суграђане на ову опасност која може да их неуобичајено високо кошта.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 + fifteen =