ОО СНС у Алексинцу: Велика подршка парламентарној изборној листи

У Општини Алексинац неће бити ванредних локалних избора 17. децембра, већ ће бирачи ново општинско руководство бирати на редовним у јуну, следеће године. Међутим, владајући СНС је спреман за предстојеће ванредне парламентарне изборе, и ту своју организованост су показали синоћ у просторијама Општинског одбора. Осим велике гужве, која је примећена приликом сакупљања потписа подршке Изборној листи ове партије, оптимистичан је био и први човек алексиначких Напредњака и актуелни председник општине Алексинац Далибор Радичевић, који је за медије изразио очекивање да ће већ у току вечери испунити квоту потребног броја потписа.

– Општински одбор Српске напредне странке у Алексинцу је одмах приступио организацији око избора и припреме потписа подршке, са чиме смо кренули вечерас и као што видите, гужва је велика. Велики број људи се одазвао и дошао да потпише листу за народне посланике и мислим да ћемо већ у току вечери имати комплетно попуњену листу – казао је синоћ Радичевић.

Председник Србије Александар Вучић је јуче у 10 часова расписао ванредне парламентарне изборе за недељу, 17. децембар. Кампања ће трајати до 14. децембра у поноћ када ће почети изборна ћутња. Сви бирачи, пунолетни грађани Републике Србије, моћи ће да на својим бирачким местима гласају у недељу, 17. децембра, од 7 до 20 часова.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + 14 =