„Новогодишња бајка” на Алексиначком Руднику

Како се приближава крај првог полугодишта, а самим тим обавезе у школи расту, колектив Основне школе „Јован Јовановић Змај” на Алексиначком Руднику дошао је на идеју да све у школи на тренутак удаље од обавеза и подсете на предстојећу Новогодишњу чаролију.

Овог пута, у задњој недељи месеца децембра, за ученике, наставнике, учитеље и родитеље организује лепезу активности под називом „Новогодишња бајка”, па је тим поводом колектив сваки дан те седмице испунио занимљивим догађајима.

− Понедељак је резервисан за радионицу израде новогодишњих украса, уторак нуди Новогодишњи биоскоп за ученике од 1. до 8. разреда. Среда биће у знаку караока, а у четвртак биће изведена приредба са ученицима, Наставничким хором и малишанима из ПУ„Лане”. Круна целе недеље биће Новогодишњи сајам који ће у петак окупити све љубитеље кулинарских специјалитета, као и родитеље, наставнике, учитеље, ученике − најављују из ове образовне установе.

Иначе, треба напоменути и то да је у току и избор за најлепше украшену учионицу за чије је ученике предвиђена и вредна награда. Дакле, Новогодишња бајку је већ кренула да се реализује у Основној школи „Јован Јовановић Змај”. 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen − 5 =