Нови успех Алексинчана: Девет одличја за „Шуматовац”

На Отвореном турниру Српске карате уније, који је одржан у Смедеревској Паланци, учествали су представници 20 клубова са 400 такмичара из Србије и Републике Српске.

Међу њима били су и чланови алексиначком Карате клуба„Шуматовац” који су се показали у лепом светлу; освојили су девет медаља, односно  две  златне, четири сребрне и три бронзане.

Златне медаље у катама екипно освојио је ката тим „Шуматовац 1” који сучиниле: Емина Младеновић, Милица Јовановић и Невена Грујић, као и Стефан Стојановић који се такмичио у борбама у категорији до 68 килограма. У катама појединачно сребрне медаље освојили су: Емина Младеновић, Лана Николић, Кирил Ристоски и Јефимија Стевановић. Бронзу у катама појединачно изборили су Лука Алексић и Михајло Митић, а у борбама у категорији јуниорки до 57 килограма Емина Младеновић.

Додељено је и 11 стимулативних медаља. Добили су их: Маша Марсенић, Ленка Раденковић, Теа Николић, Ирена Бошковић, Андријана Дачић, Страхиња Ристић, Лазар Ђурић, Хана Ранђеловић, Лазар Дачић, Лука Будурић и Христа Николић.

По речима тренера Дејана Вуксановића, овакви резултати су најбоља потврда да се у клубу квалитетно ради. Он очекује да ће каратисти „Шуматовца” постићи још боље резултате на предстојећем Првенству Србије које ће 21. маја бити одржано у Гроцкој.

Фотографије: Карате клуб „Шуматовац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

16 − 12 =