Нови камион у Предузећу за путеве

Јавно предузеће за путеве и стамбено комуналну делатност Алексинац богатије је за један нови камион, који је ово предузеће добило од стране Локалне самоуправе.

Камион је коштао нешто мање од 14 милиона динара, а умногоме ће олакшати рад радницима овог предузећа. Како кажу у овом предузећу, нови камион користиће, како за зимско одржавање путева на територији наше општине, тако и за летње радове.

− Ово је веома значајна инвестиција за наше предузеће. Купљени камион замениће стари који је произведен 1975. године. Поред високих трошкова одржавања које је имао, није нам омогућавао квалитетно обављање послова, што је наш основни циљ. Новим камионом ћемо постојеће услуге подићи на још виши ниво, а набавком раоника и посипача соли обезбедићемо боље зимско одржавање улица у Алексинцу и путева у целој оптини који су у нашој надлежности – рекао је Новица Драгићевић, директор овог предузећа.

Приликом примопредаје камиона био је присутан и председник општине Алексинац Далибор Радичевић који је том приликом рекао да Локална самоуправа свакако брине и помаже Јавна предузећа у општини, а све у циљу побољшања услова рада запослених, као и повећња учинка, али и смањења трошкова одржавања самог возног парка јавног предузећа.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − 15 =