Нови ДИС у Алексинцу

Алексинац, петак, 2. октобар, 2020. године – Данас је отворен нови ДИС маркет у центру Алексинца, на адреси Душана Тривунца 36. Ово је 34. у широкој мрежи маркета највећег домаћег трговинског ланца, чиме је ДИС наставио са ширењем своје малопродајне мреже пружајући могућност становницима још једног града у Србији да уживају у разноврсној понуди производа по приступачним ценама.

Дан отварања маркета обележило је велико интересовање бројних купаца и традиционална ДИС акција приликом које је сваки 50. купац добио ГРАТИС куповину.

Нови продајни објекат се простире на 450 м², запошљава 20 радника и има 4 касе. Одликује га пространи модеран амбијент подређен потребама потрошача, избор квалитетних производа, велика понуда свежег меса, воћа и поврћа и врхунска услуга.

Разноврсном понудом артикала, пријатним и модерним уређењем маркета компанија ДИС наставља да прати трендове у малопродаји и изнова унапређује услугу за све потрошаче.

Алексиначки ДИС маркет се налази на атрактивној локацији у самом центру града и поседује сопствени паркинг доступан потрошачима.

Нема сумње да ће ДИС у Алексинцу представљати право освежење за град поред Јужне Мораве када је у питању побољшање понуде маркета и да ће веома брзо постати први избор великог броја становника овог града.

Компанија ДИС у целокупној малопродајној мрежи, поштује и спроводи мере Владе Републике Србије које се тичу заштите здравља потрошача и запослених. Као и у свим ДИС-овим објектима, и у новом маркету су постављене дезо баријере, заштитни панели, средства за дезинфекцију, која потрошачи могу наћи на касама и све остало што ће њихову куповину учинити у потпуности безбедном и пријатном.

Радно време маркета je сваког дана од 07 до 22 часа.

ПР ТЕКСТ

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty + one =