Нови детаљи око страдања Алексе, ухапшена још два малолетника

Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу, каже се у данашњем саопштењу Полицијске управе, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Нишу, ухапсили су шеснаестогодишњака и седамнаестогодишњака из Алексинца због постојања основа сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи.

Сумња се да су они, 16. маја, у ресторану у Алексинцу учествовали у тучи у којој је двадесетпетогодишњи младић задобио тешке телесне повреде, a следећег дана преминуо.

Иначе, полиција је већ раније саопштила, да је претходних дана ухапсила и О. П. (2003) због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка телесна повреда, М. С. (1995) и З. Т. (2003), осумњичене за кривично дело учествовање у тучи, као и Ј. Р. К. (1982) због сумње да је, након туче, сакрила дигитални рекордер за видео надзор и на тај начин ометала истрагу.

Шеснаестогодишњак и седамнаестогодишњак су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Нишу, каже се у данашњем саопштењу Полиицијске управе Ниш послатом медијима.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine − 6 =