Нове канте за чистији град

Јавно комунално предузеће„Комуналне услуге” последњих дана спроводи неколико активности како би Алексинац био чистији и лепши. Минулог викенда почели су са редовним прањем улица у ноћи између суботе и недеље, при крају је сређивање парка „Брђанка”, а сваке суботе ће два пута дневно да празне контејнере у граду, ујутру и увече.

Поред тога, Служба јавне хигијене овог предузећа је у Алексинцу извршила постављање стубних канти, пре свега у улици Дракчета Миловановића све до „Боксерског клуба”, јер у том потезу није било стубних канти. Такође, улица Момчила Поповића допуњена је са неколико нових канти, а у улици Мајора Тепића су постављене две.

− Оно што предстоји у наредном периоду, улицу Душана Тривунца ћемо такође допунити новим стубним кантама и у главној улици у Књаза Милоша гледано од моста ка општини са десне стране постоје носачи канти, али су канте нажалост уништене. Ту смо, у овом моменту, у договорима за куповину нових канти које могу да користе постојеће носаче − најавио је Далибор Марковић, директор ЈКП „Комуналне услуге”.

План је да у наредних петнаестак дана оштећене канте буду замењене, а на местима без буду постављене нове канте, па ће тако комплетно ужи центар града бити покривен новим стубним кантама.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

1 × 2 =