На продају кафана „Озрен” и објекти у граду

Објава о продаји дела имовине некадашње моћне холдинг компаније ПИК „Алексинац”, која је у стечају, изазвао је пажњу овдашње јавности јер се нуде неколико атрактивних објеката по наводно примамљивим почетним ценама.

Имовина се нуди у четири целине, а прву сачињавају пословни простори у управној згради и кафана „Озрен” у алексиначкој главној улици Књаза Милоша 20А. Ради се о преко 800 квадратних метара и почетна цена за ову целину је нешто више од 13,4 милиона динара, а депозит за оне који желе да учествују у лицитацији је приближно 5,4 милиона динара.

Друга имовинска целина је локал у улици Мајора Милана Тепића у коме је некада била месара овог предузећа површине 35 метара квадратних и за њега је почетна цена нешто нижа од 530 хиљада динара, а депозит за учешће у надметању за новог власника ове просторије је 211.731 динар.

Трећу продајну целину чини Експрес ресторан у Алексинцу површине 187 метара квадратних на којој се налази око девет просторија. Почетна цена је 3.825.511 динара, а депозит је 1.530.204 динара.

И четврта целина је једна половина зграде Магацина у Вукашиновцу површине 184 метра квадратна по почетној цени од 264.534 динара, а депозит је 105.813 динара.

Јавно надметање, како је објављено на званичном сајту Агенције за лиценцирање стечајних управника заказана је за 2. август са почетком у 11 часова на адреси у Београду, у улици Теразије бр. 23, трећи спрат, сала 301. На истом сајту је још и наведено да се имовина која се нуди након откупа продајне документације, може погледати најкасније до 26. јула, уз претходну најаву поверенику стечајног управника. Такође у истој објави као овлашћено лице, повереник, наводи се Зоран Милосављевић, а на сајту Агенције објављен је његов контакт телефон и више појединости око учешћа и саме процедуре на јавној лицитацији.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − 4 =