Медаље за две Дуње, Ксенију и Јану!

Ризница трофеја Џудо клуба „Алексинац” богатија је од 3. марта за четири медаље – једну сребрну и три бронзане које су чланови овог клуба освојили на Међународном турниру „Трофеј Ниша 2024”. Иако је први пут организован, турнир је окупио велики број такмичара, њих око 420, из 42 клуба из Србије, Бугарске и Румуније.

Друго место и сребрну медаљу у категорији старијих полетарки (+43 кг) освојила је Дуња Русимовић, док јењена имењакиња, Дуња Ивковић, изборила треће место и бронзано одличје у конкуренцији млађих пионирки (−48 кг). Такође трећа места и бронзу, али у категорији старијих пионирки освојиле су Ксенија Павловић(−52 кг) и Јана Милојковић (+63 кг). Пета места у својим категоријама освојили су: Лав Петровић, Василије Миленковић, Дуња Драгићевић и Митра Миливојевић.

− Честитам „Академији Ивезић” на доброј организацији и доброј атмосфери током такмичења, а такмичарима на квалитетним борбама, каже за наш портал Бојана Станковић, тренер ЏК „Алексинац” и најављује да ће њени изабраници и у недељу бити у Нишу, овога пута на 18. Међународном турниру „Младост Европе” који организује Џудо клуб „Шогун”. Осим џудиста из Србије, организатори очекују и такмичаре из Грчке, Бугарске, Северне Македоније, Црне Горе, Румуније…


Почео упис

У сали за борилачке спортове, која се налази код улаза у Градски стадион, Џудо клуб „Алексинац” је почео упис нових чланова. Они који су заинтересовани да се баве овим борилачким спортом, могу да се пријаве уторком или четвртком од 18 сати.

Са новим члановима радиће тренери, мајстори џудоа: Бојана Станковић, црни појас 2. дан, и Лазар Станковић, црни појас 1. дан.


Фотографије: ЏК „Алексинац”

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × three =