Medalja za Filipa Trajkovića u Bugarskoj

Minulog vikenda u sportskoj dvorani “Bojčo Brunzov” u Burgasu, u Bugarskoj, održano je međunarodno takmičenje „Black sea ju jitsu cup 2016“ u organizaciji Bugarske džiu-džica federacije i Centralnog policijskog karate i džiu-džica kluba iz Sofije i Burgasa, na kome je nastupilo 346 takmičara iz pet država Balkana, a među njima i najspremniji takmičari aleksinačkog kluba „N&F“.

U veoma jakoj konkurenciji takmičar aleksinačkog kluba Filip Trajković u kategoriji kadeti +81kg osvojio je prvo mesto i zlatnu medalju, dok naši ostali takmičari nisu ostvarili zapažen rezultat. U izjavi za Radio Aleksinac Filip ističe da je veoma zadovoljan postignutim rezultatom i dodaje da je to rezultat predanog rada i zalaganja na treninzima.

– Protivnici su mi, igrom slučaja, bila tri borca iz Bugarske, koja su bila dosta dobro pripremljena i želeli su da se dokažu pred svojom publikom. Međutim, ja sam im bio prepreka na tom putu i uspeo sam da se domognem medalje. Ovo je bilo prvo takmičenje, a u ovoj polusezoni očekuje me veliki broj nastupa. Planiram da nastavim sa treningom i takmičenjima i da osvojim nove medalje.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five × two =