Меч за сладокусце, сутра четвртфинале

Турнир у малом фудбалу „Алексинац 2021” настављен је синоћ.

Одигране су још четири утакмице, а најборбенији и најинтересантнији је свакако био меч између алексиначких екипа Афро Сандра и Клинци 3:3. Био је то шлагер вечери, меч за праве сладокусце у коме је неизвесност трајала до последњег судијског звиждука. На крају победу је извојевала Афро Сандра са 5:3.

 

Екипа Кафе Афродизија (Алексинац) са 11:2 убедљиво је савладала Параћинце (Параћин)који су наступили са петорицом играча. И Алкохол јунајтед (Алексинац) је био убедљив против Рутевца – славио је са 8:2. У сусрету екипа са подручја крушевачке општине, Расадник Чабрић из Великог Шиљеговца и Кватро тим 037 из Крушевца, са 10:3 победили су Шиљеговчани.

Турнир се наставља вечерас. Од 19.30 сати састају се екипе Расадник Чабрић и Фамилија из Горње Пешчанице. Од 20.20 ривали су Параћинци и Дрим-тим (Алексинац), од 21.10 играће две алексиначке екипе, Брђанка и Алкохол јунајтед, у 22 сата снаге ће одмерити Рутевац и Треће полувреме (Алексинац), да би на крају вечери од 22.50 сати мегдан поделиле алексиначке екипе, Кафе Афродизија и Доктори.

 

Турнир ће се играти и сутра, а на програму ће бити четвртфиналне утакмице.

Фотографије: Милан Јовановић.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two − two =