„Липовац” на Сајму туризма

Представници Установе за одмор и рекреацију деце „Липовац” јуче су обишли 44. Међународни сајам туризма у Београду и том приликом разговарали са организацијама о сарадњи као и довођењу гостију подно Лесковика. Према речима директорке Установе Милене Максимовић направљени су и прелиманарни договори да одређени број група у августу, када буде имало места, борави у Липовцу.

Она је искористила прилику да се сусретне и са представницима организација из других држава, пре свега Бугарске, са којима би Установа „Липовац” евентуално сарађивала на конкурсу и реализацији пројеката из области прекограничне сарадње.

 

Сајам туризма Установа „Липовац” је искористила да путем проспекта, одштампаних ових дана, упозна партнере са туристичком понудом на подручју општине Алексинац. У питању су две публикације „Липовац, туристички потенцијал” и „Туристички водич општине Алексинац”.

Овогодишњи Сајам одржава се под слоганом „Кад је одмор,није тешко”, а земља партнер 44. Сајма је Република Кина. Сајамске капије се затварају у недељу 26. фебруара.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 5 =