fudbal-gol

Letnji turnir u fudbalu na Tašu

Letnji turnir u fudbalu počeće sutra na Stadionu za male sportove „Taš“. Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova, a nakon pozdravne reči organizatora i intoniranja srpske himne, svoje plesačko umeće u zabavnom delu programa pokazaće članovi Plesnog studija „Ronde“ i kulturno-umetnička društva iz Kraljeva, Mozgova, Velikog Drenovca i Vukašinovca.

Svoje nastupe imaće i polaznici Karate kluba „Šumatovac“ i Džudo kluba „Aleksinac“, a finalni deo prve večeri rezervisan je za revijalnu utakmicu ženskih ekipa Fudbalskog kluba „Morava“ iz Žitkovca. Pre same revijalne utakmice, koja počinje u 20 sati i 20 minuta, najavljen je i vatromet.

Tokom nedelju dana trajanja turnira, takmičiće se 10 ekipa u tri kategorije – po tri ekipe u kategorijama petlića i seniora, dok će u kategoriji do 16 godina snage odmeriti četiri ekipe. Dodela nagrada i medalja najuspešnijim ekipama i pojedincima biće održana naredne subote, 19. avgusta, kada će turnir biti i završen.

Letnji fudbalski turnir u fudbalu oraganizuju Opštinska organizacija za turizam i sport (OTIS), Sportski savez Aleksinac i Aleksinački pokret za promene.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − seventeen =