Крушјани на трону, Доктори други

Одигравањем финалне утакмице, у суботу касно увече спуштена је завеса на Ноћни турнир у малом фудбалу „Корман 2023”. Турнир је трајао од Светог Илије (2. август) до Преображења (18. август), а окупио је 14 екипа у сениорској конкуренцији и шест тимова са играчима до 15 година.

У финалу пред неколико стотина гледалаца састале су се екипе Крушја и Доктора из Алексинца. Резултатом 9:3 славили су Крушјани. Меч за треће место између Србија аутопута из Ниша и екипе Game over из Сухотна није одигран, јер Нишлије нису дошле (0:5).

Екипа Доктори

Прво место и ваучер на 70.000 динара освојила је екипа Крушја, друго место припало је Докторима и они су награђени новчаном наградом у износу од 20.000 динара, док је трећу позицију и награду у износу од 10.000 динара изборила екипа Game over.

Екипа Game over

Титулу најбољег голмана понео је Лазар Вељковић из победничке екипе, док је за најбољег играча турнира проглашен Никола Стојановић из екипе Доктори. Осим новчаних награда, три најбоље пласиране екипе и најбољи играч и голман турнира добили су на дар и пехаре које је обезбедио Спортско-рекреативни центар Алексинац (СРЦА).

Када је реч о финалном сусрету млађих категорија, меч између Сплинтера из Кормана и Радевца завршен је резултатом 3:3. На пенал-рулету срећа је била на старни Корманаца који су славили са 3:0. Награђени су ваучером од и пехаром. Треће место освојила је екипа Нинџа корњаче из Кормана.

Екипа Сплинтер

Ноћни турнир у малом фудбалу, 19. по реду, организовали су Месна заједница Кормана и Фудбалски клуб Слога из овог села.


Учесници

На овогодишњем турниру учествовало је 14 екипа, и то: Доктори (Алексинац), Младост (Моравац), ФК Слога (Корман), Михајловић (Параћин), Комрен, Ривал (Алексинац), Гаучоси (Велики Шиљеговац), Србија аутопут (Ниш), Крушје, Тасић кетеринг (Алексинац), Ратар (Горња Пешчаница), Транскоп Маринковић (Корман), Миша и другари (Рутевац) и Game over (Сухотно).


Фотографије: Милан Влајић

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 5 =