Kovid ambulanta Žitkovac

Ковид продужио радно време, вирус измиче контроли

Погоршање епидемиолошке ситуације на подручју општине Алексинац придонело је измени радног времена појединих служби. Већ од данас ковид амбуланта у Житковцу има ново, продужено радно време. Због повећања броја грађана који се јављају на преглед ова амбуланта од данас ради од 7 до 20 часова радним данима, а нерадним од 8 до 18 часова. На овим пословима ангажовано је 4 лекара пре подне и 3 после подне.

Из алексиначког Дома здравља упозоравају да број првих прегледа и новозаражених расте невероватном брзином! На званичном сајту ове установе објављен је апел грађанима у коме се позивају на поштовање мера у борби против ширења вируса.

Још једном апелујемо на грађане да је крајње време да схвате да је ситуација опет веома озбиљна, да се корона неконтролисано шири и да расте број заражених, те да је нужно поштовати мере заштите и максимално се уздржавати од контаката било које врсте. Смањите кретање само на неопходно и комуницирајте са што мање људи, а и то уз строго поштовање мера! У супротном, биће проблема неслућених размера!” – део је апела на званичном сајту Дома здравља.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × 5 =