Концертом обележен дан школе

Данас је Основна музичка школа “Владимир Ђорђевић” у Алексинцу обележила 56. годиину континуираног рада, наравно концертом својих ученика и наставника у Великој сали Дома културе.

Иначе, ова ова  образовна установа може да се похвали изузетно квалитетним радом и унапређивањем постигнућа својих ученика у протеклој години, упркос проблемима са којима се сусрећу што нам је и потврдио директор ове школе Марко Јеленић.

− Драго нам је да смо у прошлој години успели да наставимо веома битне акције на плану музике, а то је реализација петог фестивала хармонике ‘Вива хармоника’, то је међународно такмичење које Музичка школа обележава и пијанистичко такмичење ‘Меморијал Сања Павловић’ које по други пут одржано, а ево сада смо у припремама за треће − истакао је Јеленић.

Колико је предан рад наставника Музичке школе, а талемнат ученика, сведоче и награде. Чак 92 награде на међународним такмичењима алексиначки ученици су узели и то показује да је  Основна музичка школа “Владимир Ђорђевић”  и ван нашег града призната, а и да су спремни да се мере по квалитету са много већим, опримљеним школама, са школама које имају дужу традицију.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sixteen − 13 =