Комедија на поклон за најстарије суграђане

С обзром на то да је октобар месец старих,  односно, цео месец је посвећен бризи о старим особама, у Градском позоришту „Театар 91” одлучили су да 31. октобра изведу бесплатну представу за све старије особе.

У сарадњи са локалним пензионерским друштвом, анасамбл овог позоришта одиграће представу „Тетка од милион долара” за наше старије суграђане, пензионере, наравно и за оне који нису стекли право на то да буду пензионери, али имају одређени број година, 60-65 и више, што нам је и потврдила Милена Рашић, уредник позоришног програма Градског позоришта „Театар 91”.

− Разлог свега тога је тај што је позориште у претходних месец дана имало довољно програма за наше најмлађе, била је Дечја недеља, играле су се разне позоришне представе, били су музички програми, концерти разне радионице и мишљења сам да ипак треба мало да обратимо пажњу и на старију популацију са наше територије − каже Рашић.

Иначе, комедија „Тетка од милион долара” по тексту Кена Лудвига, а у режији Бранислава Недића премијерно је изведена још 2019. године и колико је квалитетна сведочи мноштво награда са фестивала широм Србије.

Почетак представе је заказан за 18 часова и улаз је бесплатан.

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen − five =