Карата за Амиру нема „ни са стране”

У најави концерта Амире Медуњанин на фејсбук страници Центра за културу и уметност Алексинац и на плакату испред Дома културе већ неколико дана великим словима стоји „распродато”. Више од недељу дана пре концерата велике босанске диве, који ће се одржати 14. марта, улазница нема.

Medunjanin
Обавештење на званичној фејбук страници ЦКУ, фото: print screen

С обзиром да је ово певачицин први концерт на југу Србије, велико је и интересовање становника околних градова и општина, а оно не јењава ни поред чињенице да су све улазнице распродате. Поједини Алексинчани кажу да и даље примају позиве својих рођака и пријатеља са стране, који покушавају да прибаве карте за Амирин концерт.

Огромно интересовање подстиче и чињеница да је ово певачицин последњи наступ на мини турнеји у Србији. Пре Алексинца наступиће у Крагујевцу (8. марта), Зрењанину (11. марта) и Панчеву(13. марта). Након Алексинца путује у Цирих, где ће наступити већ 16. марта. Према највама на званичном сајту у Србију се враћа 27. марта, а наступ је заказан у Чачку.

Medunjanin
Директорка у шали потврдила да нема карата; фото: print screen

Интересантно је да Амирине севдалинке имају велики број љубитеља и у суседној Хрватској, па је најављени концерт у Загребу, који ће се одржати 14. априла, већ распродат. С обзиром да ће велика Концертна дворана Ватрослава Лисинског бити испуњена до последњег места, Загребчани су резервисали нови наступ 16. марта.

Што се тиче алексиначког концерта, онима који нису прибавили карте једино остаје да се надају да неко одустане и не преузме резервацију, мада је, по свему судећи, за тако нешто вероватноћа мала.

 

 

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − 11 =