Јуриш на врх табеле

Рукометаши Рукометног клуба „Алексинац” увелико се припремају за старт новог првенства Прве лиге – група Исток. Тренинзи се одржавају три пута недељно – уторком, средом и петком.

‒ Припреме за нови шампионат почели смо 5. августа, тако да ћемо имати довољно времена до 21. односно 22. септембра, када првенство треба да почне. Мало касније смо ушли у халу због радова, али ћемо то надокнадити ‒ каже за наш сајт тренер РК „Алексинац”, Владан Стошић. 

Пауза између два шампионата искоришћена је и за довођење неколико појачања.

‒ То су двојица момака који су већ играли у Алексинцу. Никола Јовановић се вратио из Врања, а ту је и Драган Ранђеловић, бивши играч Ниша и Наисуса, Врања и Беле Паланке, уз Јовановића наше највеће појачање. Они ће играти на бековским линијама где смо били мало слабији у ротацији, тако да смо у том делу појачали екипу. Треба нам појачање и на позицији пивота… Ако све то решимо, онда би свакако били један од фаворита за висок пласман у лиги. У сваком случају, јачи смо него прошле године и ја се надам вишем пласману него лане. Да ли ће то бити четврто, треће, друго или прво место, не зависи само од мене и од играча него и од многих других фактора. Све у свему, нећемо се тако лако одрећи првог или другог места ‒ закључује тренер Стошић. 

Иначе, као што смо већ јавили, у склопу припрема за ново првенство, рукометаши „Алексинца” учествовали су на Меморијалном турниру „Зоки и Сале” у Белој Паланци где су освојили треће место.

 

Постави одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eight + twenty =